Over mij dus...

 

Naam: Thielens Tom

Geboren op 20 Januari 1987 te Diest

Woonachtig in Kwaadmechelen/Ham

Limburg Belgiƫ

 

Begin

Wanneer ik als kind mijn eerste getuigenschrift had gehaald zei men dat ik redelijk slim was en ze dachten dat ik Latijn kon gaan volgen. Ik heb dit niet gedaan omdat het mij niet intereseerde. Ik had namelijk liever het Technisch onderwijs en besloot gewoon de A richting te volgen. Ik ben begonnen met Ind Wetenschappen maar in het 4de heb ik besloten af te studeren in Elektro Mechanica.

 

Passie voor PC's

Ik had namelijk een kleine passie voor PC's ontwikkeld. Eerst vooral spelen van games maar later ook het verbeteren en tunen van een PC. Ik heb zoveel mogelijk mijn problemen proberen op te lossen en slaag voor zoverre nog altijd in dat opzet. Ik kan nu binnen en buitenkant bekijken, nakijken, finetunen en meer van dat leuks. Ik heb nooit PC lessen genomen en heb veel op mezelf aangeleerd.

Tot zoverre dat mijn intresses ook verder gingen over het internet. Het bewijs is deze site en het design (volledig eigen ontwerp) Ik heb ook mijn eigen talenten van Graphics enzovoort allemaal op mijn eigen bijgeschaafd en van vroeger tot nu is er echt wel veel verbetering te zien op mijn talenten hier. Vanwege mijn intresse met PC's kan men mij altijd om hulp vragen voor het repareren ervan of advies voor self builds en meer van dit soort info.

 

Mijn verdere ontwikkeling

Mede dankzij mijn passie besloot ik om verder te gaan studeren in deze richting maar niet het maken van programma's of games maar het fixen van netwerken en het opzetten van servers. Hoewel het maken van programmatuur en graphics mij nog altijd interesseren. Ik zou dit gerust nog willen leren maar ik vond dat men mensen met een goede kennis van ICT meer nodig had. Daarom deze keuze maar het kan wel zijn dat ik mij later nog in verschillende van deze dingen ga bijscholen. U weet dus nooit.

 

Ontspanning

Zoverre bestaat deze nog altijd in en rond mijn PC maar dat kan snel veranderen. Een beetje zoals iedereen kan veranderen.